WILTgroei

Daar stonden we dan, even buiten Nijmegen tot onze knieën in de modder van de Ooijpolder. We deden het met alle liefde voor de gedreven creatievelingen van WILTgroei. Dit Nijmeegse bedrijf helpt organisaties en teams veranderen en vernieuwen. Één van hun motto’s luidt: luisteren, experimenteren en voor elkaar krijgen. Met dat gegeven konden wij eigenlijk niet anders dan hetzelfde doen.

We zijn al luisterend en experimenterend op zoek gegaan naar de juiste foto’s, op de juiste plek. Het mocht conceptueler en artistieker dan gewoonlijk. Na een kort weerzien met de tekentafel sloegen we uiteindelijk de spijker op de kop en kregen we het voor elkaar. Foto’s die passen in de bedrijfsfilosofie en in harmonie zijn met de krachtige huisstijl van de website.

Werken met Sytse is om te beginnen een feest! Hij is in staat iedereen comfortabel voor de camera te krijgen. Voor onze nieuwe naam is hij er daarnaast in geslaagd het concept perfect op beeld te krijgen. Samenwerking, afstemming en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat wij meer dan tevreden zijn met het resultaat. Dank!
Zoiets maar dan anders?
Contact
Deel deze shoot