Traffic-Builders

Traffic builders is een bureau gespecialiseerd in digital marketing. Ze zijn een van de grotere in Nederland en werken samen met Google. Voor hun nieuwe website hebben ze onze expertise ingeroepen. Een gave uitdaging en bijzonder om met een bedrijf samen te werken dat zo’n aanstekelijke drive en spirit heeft.

Door middel van een uitgebreid fotografieplan hebben we de wensen in kaart gebracht. Sfeerfoto’s, situatieschetsen en portretfoto’s vertalen de aanwezige feeling in het bedrijf. In ons vak is het keer op keer belangrijk dat je gevoel in beeld weet te vertalen. Het gegeven dat Traffic builders op een unieke locatie huist, bovenin het WTC Carlton Almere, was een welkom extraatje bij het maken van hoogwaardige foto’s.

Voor de portretfoto’s hebben we met de werknemers gespard. Op de foto gaan is voor veel mensen spannend. Om dat op te lossen hebben we verschillende foto’s genomen. De werknemers mochten zelf kiezen bij welke foto ze zich comfortabel voelden. Uiteraard kunnen wij ook zelf het beste portret kiezen of adviseren. Dat is geheel aan jou.

Zoiets maar dan anders?
Neem contact op
Deel deze shoot