Project you

Project you is een Nijmeegs initiatief dat starters helpt bij de ontwikkeling van hun talent en het opdoen van ervaring. Dat verdient een grootse website. Samen met ICT- en online marketingspecialist Linus Wiggers zijn we op dit uitdagende project gedoken.

Met een combinatie van sfeer- en portretfoto’s zijn we op zoek gegaan naar een herkenbare stijl, waarbij kleur een belangrijke rol speelt. We hebben Project you diverse handmade filters voorgeschoteld. Uiteindelijk zijn we tot een unieke filter gekomen waardoor de foto’s harmonieus acteren in het websitedesign.

We werken niet met simpele standaardfilters, dat is geinig voor Instagram, maar niet op je professionele website. We gaan altijd op zoek naar een unieke filter die de bedrijfshuisstijl en het websiteontwerp volledig ten goede komt. We spelen net zo lang met kleur, toon en contrast tot het gewenste resultaat op je beeldscherm schittert.

Ik sta nooit goed op de foto" zei mijn collega. "Wacht maar, Sytse lukt dat wel" antwoordde ik. Haar reactie was sceptisch. Inmiddels gebruikt ze de foto van Sytse voor haar LinkedIn, Whatsapp, Facebook, etc. Sytse is niet alleen goed in zijn vak maar ook een hele fijne kerel om mee te werken.
Ik wil ook klant worden!
Neem contact op
Deel deze shoot