Poelmann van den Broek Advocaten

Wij werken regelmatig samen met Poelmann – van den Broek Advocaten. Zij durfden het aan en zeiden stockfoto’s voorgoed vaarwel. Dat betekende dat we de website met tal van portretten, sfeer- en campagnebeelden onder handen mochten nemen. Daarbij hoorde een aantal boeiende shoots bij klanten op locatie. Een prachtige klus!

Dit Nijmeegse advocatenkantoor heeft uiteraard te maken met drukke agenda’s. Dat is voor ons geen probleem. Wij komen langs wanneer zij tijd hebben en zorgen voor een mobiele fotostudio op locatie. Dat is niet alleen een hele fijne gadget. Het bespaart onze klant onnodige reistijd.

We komen vanaf dag één met veel plezier over de vloer bij Poelmann – van den Broek. Zo maken we het beeldmateriaal voor hun magazine, dat meerdere keren per jaar wordt uitgegeven en schieten we ook de portretten van nieuwe werknemers. Ook voor reclame- en marketingcampagnes delen we graag ons enthousiasme en expertise.

Wij gebruiken geen stockfoto's, wij hebben Sytse. Met hem kan je snel schakelen, op locatie improviseren en het resultaat is altijd spot on!
Ook beeld met een boodschap?
Neem contact op
Deel deze shoot