Garlic Solutions

Garlic Solutions is een bedrijf uit Waddinxveen dat maar liefst anderhalf miljoen knoflooktenen per week de deur uitdoet. Ze klopten bij ons aan voor professionele studio foto’s op locatie. Waar je bedrijf ook gevestigd is, in onze mobiele studio lichten wij alles uit. Van knoflookteen tot auto.

Een groots plan dat vraagt om productfoto’s met perfectie. Één van Garlic Solutions’ troeven is het merk Garlicieux. Dat zijn gepelde knoflooktenen die je straight away in je gerecht verwerkt.

Met de dominant aanwezige knoflookaroma’s op locatie hadden we de inspiratie al snel te pakken. Een product goed in beeld brengen vergt oog voor detail. Zo is er geen ruimte voor bruine vlekjes of andere oneffenheden. Ook de belichting is cruciaal voor een productfoto. Met een reflectiescherm buiten beeld hielden we de weerspiegeling van de doorzichtige potjes.

Voor onze product foto’s kwamen we terecht bij Martijn. Het fijne aan hem is dat hij de fotostudio naar ons brengt in plaats van onze producten naar de studio. Hierdoor kunnen wij efficiënt doorwerken en toch inspraak hebben op de foto’s die gemaakt worden tijdens onze werkdag. Daarnaast heeft hij oog voor detail en levert hij kwaliteit! Dus als wij product foto’s nodig hebben, bellen we Martijn!
Zoiets maar dan anders?
Neem contact op
Deel deze shoot