DAF

Toen DAF zich aandiende stonden onze fotografen met al hun jongensdromen natuurlijk te springen in de rij. Dit Nederlandse cultuuricoon begon in de jaren dertig klein in Eindhoven en opereert anno 2019 wereldwijd. Voor DAF fotografeerden wij onder de vlag van ‘SYTS‘ al eerder heel wat vrachtauto’s, maar nu zocht DAF ook meer authenticiteit in de corporate foto’s op hun website. Challenge accepted!

Met een overvloed aan (digitale) hulpmiddelen kun je het als professioneel fotograaf zo gek maken als je wilt. Maar wanneer wordt een foto te gelikt en voelt het fake aan? Wij trokken de DAF-fabriek in op zoek naar de balans. Geen modellen en visagie, maar echte medewerkers, die net als elke dag aan het werk waren. In combinatie met het schitterende modern-industriële decor dat de DAF-fabriek is, zijn we naar volle tevredenheid geslaagd. Verzorgde en echte foto’s, klaar om de wereld te veroveren

Bij DAF zijn we trots op onze producten, diensten en geschiedenis. De corporate foto’s die Content Fotografie maakte in onze fabrieken en kantoren stralen precies dát uit.
Ook een nieuwe beeldbank?
Neem contact op
Deel deze shoot