CLIPIT

Clipit is een jong bedrijf uit Nijmegen dat bedrijven door het grillige medialandschap gidst met de data aan zijn zijde. Met andere woorden: ze monitoren hoe klanten in de media komen. Wij gidsten Clipit naar ijzersterke contentfoto’s. Met andere woorden: onze fotograaf bezorgde ze betere foto’s dan de concurrent.

Oké, oké, een beetje bravoure mag toch? Wat ons ontzettend hielp was de fijne samenwerking met Clipit. De voorbereidingen waren tot in de puntjes verzorgd. Uiteindelijk heeft onze fotograaf in en rondom het kantoor in Nijmegen een hele rits foto’s geschoten, sfeerfoto’s en on the job. Bovendien hebben we een complete beeldbank voor CLIPIT aangelegd, waar ze voorlopig volop mee vooruit kunnen in hun communicatie. Bijvoorbeeld door een subtiel logootje op een pen, koffiekopje of notitieboek. Daarmee hebben we de foto’s van nog meer eigenheid proberen te voorzien. Stockfoto’s zijn uit. Echte fotografie is in!

Sytse heeft op een hele laagdrempelige, gezellige maar bovenal vakkundige manier foto's gemaakt voor onze nieuwe website. Hij is erin geslaagd de werknemers op hun gemak te stellen en ontspannen vast te leggen. Sytse is goed in het meedenken, niks is hem te gek! Het eindresultaat was 100% naar wens! Kortom een aanrader!
Ook klaar met stockfoto's?
Neem contact op
Deel deze shoot