Buro Improof

Buro Improof klopte bij ons aan via Caroline van Helder Merk. De mannen van Buro Improof zijn de ultieme klantbelevers en redders in nood van menig bedrijf dat om een goede klantreis verlegen zit. Maar wie redt de redder? Content Fotografie to the rescue!

Buro Improof heeft een uitgesproken eigen stijl en weet wat het wil. Hoe kan het ook anders als je klantbelever bent? Dat fotografeert heerlijk. We zijn een aantal dagen op pad geweest en kwamen tot fraaie portret- en groepsfoto’s.

De kers op de taart voor ons, mee op klantbezoek. Buro Improof laat de digitale enquêtes zoveel mogelijk links liggen en wil letterlijk bij de klant in de modder staan. En zo kon het gebeuren dat ook wij in de modder stonden te fotograferen op een camping. De tweede shoot in Rotterdam was wat sterieler, maar even uitdagend: in het ziekenhuis!

Het resultaat? Ontspannen foto’s. Down to earth met echte mensen, de kracht van echte fotografie.

Sytse heeft ons erg goed geholpen met de foto's voor onze website en marketing materialen. De snelheid, de humor en de kwaliteit zorgen er voor dat wij geen seconde twijfelen als we nieuwe foto's nodig hebben -> Sytse bellen! Wij bevelen Content Fotografie dan ook van harte aan.
Ik wil ook mooie foto's laten maken!
Neem contact op
Deel deze shoot