Reclamefotografie


Van concept tot eindproduct

Reclamefotografie

Wij maken fraaie reclamefoto’s voor bedrijven die online de beste indruk willen maken.  Denk onder andere aan portret, groeps-, sfeer- en productfoto’s.

Reclamefotografie as it should be

We luisteren nauwlettend naar je wensen. Welke vraag ligt er op tafel? We kruipen in de huid van de klant en zullen de plek van publicatie goed in het achterhoofd houden. Met een doordacht concept gaan we uiteindelijk aan de slag.

Een passende locatie vinden is essentieel voor de beste reclamefoto’s. Wij denken dan ook graag met je mee. Reclamefotografie vraagt waar nodig om het gebruik van onze licht- en flitsspecialist. Met een mobiele studio op locatie levert onze ‘flitsmeister’ de gewenste belichting. Dat maakt wachten op de juiste weersomstandigheden overbodig. Indien nodig hebben we een bekwame visagist ter beschikking voor een optimaal resultaat.

Ook beeld met een boodschap?
Neem contact op

Hoe pakken we reclamefotografie aan van offerte tot eindproduct?

  • Uitgebreide intake
  • Fotografieplan (optioneel)
  • Samen de shoot inplannen
  • Fotograferen op de dag zelf
  • Nabewerking, met oplevering binnen 14 kalenderdagen

Alle reclamefotografie is inclusief basisnabewerking. Denk aan correctie op kleur, contrast en belichting, en het weghalen van storende zaken. Automatische filters zijn taboe. Alles gebeurt met de hand.

Geef ons een seintje
Is je interesse gewekt? Laat het ons weten en/of kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Als online marketeers weten wij dat goed beeldmateriaal van cruciaal belang is voor een website. Met het beeldmateriaal dat voor onze website is geschoten door Content Fotografie zijn wij enorm tevreden
Ook beeld met een boodschap?
Neem contact op
Deel deze pagina