Congresfotografie


Jouw evenement optimaal in beeld

Congresfotografie

Ben je op zoek naar een congres fotograaf voor op een congres, symposium of corporate event? Onze congres fotograaf komt altijd terug met prachtige foto’s. Denk aan sfeerbeelden, groeps- en portretfoto’s.

Wat maakt goede congresfotografie?
Congresfotografie van hoge kwaliteit vergt een professionele rol van de fotograaf. We weten hoe we met de gasten omgaan. We stellen ons onopvallend op en komen toch met de allerbeste foto’s.

Tijdens de intake horen we graag jouw wensen en verwachtingen. Samen stellen we een plan op. Gaan we op pad voor formele foto’s of mag het bijvoorbeeld lekker losjes zijn? Aan jou de keuze.

Hoe pakken we het aan van offerte tot eindproduct?

  • Uitgebreide intake met congres fotograaf
  • Fotograferen op de dag van het congres/evenement
  • Nabewerking, met oplevering binnen 14 kalenderdagen
Vandaag nog een offerte?
neem contact op

Alle congresfotografie is inclusief basisnabewerking. Denk aan correctie op kleur, contrast en belichting, en het weghalen van storende zaken. Automatische filters zijn taboe. Alles gebeurt met de hand.

Een congres fotograaf nodig voor jouw ?
Laat het ons weten en/of kom gewoon eens langs voor een kop koffie.

Heerlijk om met Sytse samen te werken! Hij weet mooie plaatjes te schieten, altijd vanuit de goede hoek en op het goede moment. Als event organisator (ict-smart.nl) ben ik blij dat hij zelfstandig is, neemt de leiding en behoeft geen aansturing
Vandaag nog een offerte?
neem contact op
Deel deze pagina